KAMU PERSONELİ ALIMI

2024-EKPSS Tercihlerinde Son Saatlere Girildi

2024-EKPSS Tercihlerinde Son Saatlere Girildi.

ÖSYM sayfasından yayımlanan duyuruda , “Engelli Kamu İşçi Seçme İmtihanı ve Engellilerin Devlet Memurluğuna Alınmaları Hakkında Yönetmelik uyarınca ÖSYM tarafından yapılan Engelli Kamu İşçisi Seçme İmtihanı (EKPSS) sonuçları ve kura yordamı ile kamu kurum ve kuruşlarının boş takımlarına yerleştirme yapılacaktır.” sözleri yer aldı. Tercih süreçleri bugün(19 Ocak) saat 23:59’da sona erecek. saat 23:59’da sona erecek.

Sınavlarla ilgili son dakika duyurularını takip için tıkla ve indir.

ÖSYM sayfasından yayımlanan 2024-EKPSS duyuruda;


DUYURU
(10 Ocak 2024)

2024-EKPSS/Kura ile Engelli Kamu İşçisi Yerleştirme: Kimi Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Takımlarına Yerleştirme Yapmak İçin Adaylardan Tercih Alınması

Engelli Kamu İşçi Seçme İmtihanı ve Engellilerin Devlet Memurluğuna Alınmaları Hakkında Yönetmelik uyarınca ÖSYM tarafından yapılan Engelli Kamu Çalışanı Seçme İmtihanı (EKPSS) sonuçları ve kura metodu ile kamu kurum ve kuruşlarının boş takımlarına yerleştirme yapılacaktır. Adaylar, 2024-EKPSS/Kura İle Engelli Kamu Çalışanı Yerleştirme Tercih Kılavuzuna aşağıdaki ilişkiden erişebilecektir.

Adaylar tercihlerini, 10 – 19 Ocak 2024 tarihleri ortasında yapabilecektir. Tercih süreçleri 10 Ocak 2024 tarihinde saat 15.15’tebaşlayacak ve 19 Ocak 2024 tarihinde saat 23.59’da sona erecektir.

Tercih süreçleri, Ek’te yer alan 2024-EKPSS/Kura İle Engelli Kamu İşçisi Yerleştirme Tercih Kılavuzu kurallarına nazaran ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresiyle ferdî olarak yapılacaktır. Adayların tercih süreçleri için kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekmektedir.

Adaylara ve kamuoyuna hürmetle duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

2024-EKPSS/Kura İle Engelli Kamu Çalışanı Yerleştirme Tercih Kılavuzu

İstanbul ilanları için tıklayınız.

Ankara ilanları için tıklayınız.

İzmir ilanları için tıklayınız.

Whatsapp Kanalımız için >> TIKLAYIN

Youtube Kanalımız için >> TIKLAYIN

Facebook Sayfamız için >> TIKLAYIN

Twitter Sayfamız için >> TIKLAYIN

İnstagram Sayfamız için >> TIKLAYIN

Telegram Kümemiz için >> TIKLAYIN

Arif CANKURTARAN

Profesyonel SEO Uzmanı Kamu İş İlanlarında Makale Yazarı Her An Başarıdır.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
DMCA.com Protection Status