KAMU PERSONELİ ALIMI

2023/1.Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Mülakat Sınav Yeri ve Tarihleri Açıklandı

2023/1.Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Mülakat İmtihan Yeri ve Tarihleri Açıklandı.

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi sayfasından yayımlanan son dakika duyurunda, 2023/1.Dönem Çarşı, Mahalle Bekçiliği mülakat imtihanına katılacak adayların imtihan yeri ve tarihlerinin açıklandığı aktarıldı.

Polis, Bekçi, Astsubay alımlarından anında haberdar olmak için kamupersonelcom uygulamasını TIKLA FİYATSIZ İNDİR.

Polis Akademisi sayfasından yayımlanan resmi duyuruda aşağıdaki tabirler yer verildi:

2023/1. Periyot Çarşı ve Mahalle Bekçiliği İmtihanına Katılacaklara Kıymetli Duyuru

2023/1. Periyot Çarşı, Mahalle Bekçiliği Mülakat İmtihan Evresine Katılacak Adayların İmtihan Yeri ve Tarihleri Açıklanmıştır.

2023/1. Devir Çarşı, Mahalle Bekçiliği Giriş İmtihanı kapsamında, Mülakat İmtihan evresine katılacak olan adaylar imtihan merkezlerini, T.C. kimlik numaraları ve e-Devlet şifreleri ile www.pa.edu.tr internet adresinden sorgu yapmak suretiyle öğreneceklerdir. İlan edilen imtihan tarihi ve imtihan merkezinde adaylar Mülakat İmtihan evresine katılacaklardır. Ayrıyeten adaylara posta yolu yahut değişik irtibat araçları ile imtihan giriş dokümanı gönderilmeyecektir. İnternetten yapılan imtihan giriş duyurusu bildirim niteliğindedir.
Adayların, İmtihan Merkezlerine girişte yanlarında cep telefonu, ses ve imaj kayıt aygıtı yahut bunlara misal değişik elektronik eşya bulundurmamaları gerekmektedir.

Sınav Giriş Dokümanınızı Almak İçin Tıklayınız…

Arif CANKURTARAN

Profesyonel SEO Uzmanı Kamu İş İlanlarında Makale Yazarı Her An Başarıdır.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
DMCA.com Protection Status