KAMU PERSONELİ ALIMI

2024 MSÜ İmtihana Giriş Evrakları Açıklandı! – ASKERİ

Türkiye’de askerî eğitim ve öğretim faaliyetlerinin değerli bir ayağını oluşturan Ulusal Savunma Üniversitesi (MSÜ), her yıl düzenlediği askerî öğrenci aday belirleme imtihanları ile nitelikli ve yetenekli gençleri bünyesine katmayı hedeflemektedir.

2024 MSÜ İmtihana Giriş Evrakları Açıklandı!

Bu kapsamda, 2024 yılında gerçekleştirilecek olan MSÜ Askerî Öğrenci Aday Belirleme İmtihanı (2024-MSÜ), adayların imtihan süreci ve değerli ayrıntılarıyla gündeme gelmektedir.

Sınav Yerleri ve Atama Süreçleri:

3 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan 2024-MSÜ için başvuran adaylar, imtihana girecekleri bina ve salonlara atanma süreçlerini tamamlamışlardır. Bu atama süreçleri, adayların imtihan öncesinde hazırlıklarını yapabilmeleri ve imtihan günü meselesiz bir biçimde yerlerini bulabilmeleri ismine son derece değerlidir. Adaylar, imtihan yerlerini ve salon bilgilerini içeren İmtihana Giriş Dokümanlarını, ÖSYM’nin resmi web sitesi üzerinden basitçe erişebileceklerdir. 22 Şubat 2024 tarihinden itibaren saat 14.00’ten sonra bu dokümanlara erişim sağlanabilecektir.

ÖSYM DUYURUSU:

3 Mart 2024 tarihinde uygulanacak olan 2024 Ulusal Savunma Üniversitesi Askerî Öğrenci Aday Belirleme Sınavı’na (2024-MSÜ) başvuran adayların, imtihana girecekleri bina/salonlara atanma süreçleri tamamlanmıştır.

Adaylar, imtihana girecekleri yer bilgisini gösteren İmtihana Giriş Dokümanını, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden 22 Şubat 2024 tarihinde saat 14.00’ten itibaren T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle edinebilecektir.

3 Mart 2024 tarihinde uygulanacak olan 2024-MSÜ için adaylar, saat 10.00’dan sonra imtihan binalarına alınmayacaktır

Sınavın başlama saati olan 10.00’dan sonra, imtihan binalarına alınmayacaktır. Bu sebeple, adayların vaktinde ve planlı bir biçimde imtihan yerlerine ulaşmaları büyük değer arz etmektedir. Geç kalan adaylar, imtihan fırsatını kaçırma riskiyle karşı karşıya kalabilirler. Bu nedenle, adayların imtihan gününe dair tüm ayrıntıları evvelden planlayarak, gerekli tedbirleri almaları gerekmektedir.

2024 Ulusal Savunma Üniversitesi Askerî Öğrenci Aday Belirleme İmtihanı, gençlerin askerî eğitim ve meslekleri için değerli bir adımdır. Adayların imtihan sürecine hazırlıklı olmaları, imtihan gününe dair kıymetli konulara dikkat etmeleri büyük kıymet taşımaktadır. Tüm adaylara muvaffakiyetler diler, kamuoyuna hürmetle duyurulur.

Arif CANKURTARAN

Profesyonel SEO Uzmanı Kamu İş İlanlarında Makale Yazarı Her An Başarıdır.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
DMCA.com Protection Status