BELEDİYE

2024 Belediye Personel Alımları! 9 Memur Alımı

2024 Belediye Personel Alımları için başvuru tarihleri belirlendi. Erkek / kadın 9 memur ve zabıta memuru alımı yapılıyor.

2024 Belediye Personel Alımları

Belediye Memur Alımı Genel Şartları 2024

Türk vatandaşı olmak.

Kamu haklarından mahrum bulunmamak.

Affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlardan, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlardan mahkûm olmamak.

Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak.

Göreve engel sağlık sorunu olmamak.

Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak.

2024 Belediye Personel Alımları Kadrolar

Memur Alımı

Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin mimarlık bölümünden mezun 2 mimar alımı TH sınıfında 8 kadro derecesinde yapılıyor.

Adayların 2022 KPSS P3 puan türünden en az 70 puan almış olması gerekiyor.

Zabıta Memuru Alımı

Ortaöğretim düzeyinde eğitim veren lise veya dengi okullardan mezun kadın / erkek, GİH sınıfında 12 kadro derecesi ile kadın / erkek 5 zabıta memuru alımı yapılıyor.

Ön lisans düzeyinde eğitim veren meslek yüksekokullarının acil durum ve afet yönetimi, ilk ve acil yardım, özel güvenlik ve koruma bölümlerinden mezun GİH sınıfında 9 kadro derecesi ile kadın / erkek 2 zabıta memuru alımı yapılıyor.

2022 KPSS P94 ve P93 puan türlerinden en an 65 puan alınmış olması gerekiyor.

Belediye Zabıta Yönetmeliğinin 13/A maddesinde yer alan özel şartlara göre, zabıta memuru kadrolarına başvuru yapılabilmesi için; tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak.

Sınavın yapılacağı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak.

13/10/1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen ve tablonun nitelik kısmında belirtilen en az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

Tekirdağ Kamu İş İlanları Çorlu Belediyesi Memur Alım İlanı 2024 Başvurusu

Başvurular 22 Ocak 2024 – 26 Ocak 2024 tarihleri arasında mesai bitimine kadar (mesai günlerinde saat 08.00-16.30 arasında) şahsen ya da iadeli taahhütlü posta yolu ile yapılacak.

Zabıta memuru pozisyonu için başvurular şahsen yapılacak. Bu pozisyon için posta ile ya da diğer şekillerde yapılan başvurular kabul edilmeyecek. Resmi İlan

Başvuru Adresi: Çorlu Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü Çorlu Belediyesi Kültür Merkezi ve Nikah Salonu hizmet binası Hatip Mahallesi Ali Osman Çelebi Bulvarı No:74 Çorlu Tekirdağ.

Türkiye’nin En Çok Okunan Kamu İşçi Memur İŞKUR Sağlık Personel Alımı Haber Sitesi kamupersonel.com Teşekkür Eder.

2024 Belediye Personel Alımları Başvuru Belgeleri

2024 Belediye Kadrolu Personel Alımı

2024 Kamu Memur Personel Alımı İlanları

2024 Kamu Memur Alım İlanları

2024 Kamu Memur Ve Personel Alım İlanları

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
DMCA.com Protection Status