BELEDİYE

2023 Devlet Memuru Alımları! En Az 50 KPSS 5 İlde Personel Alımı

Belediyeler 2023 devlet memuru alımları 5 ilde yapılıyor. En az 50 KPSS puan ile bay / bayan devlet memuru alımları yapılıyor.

2023 DEVLET MEMURU ALIMLARI

BELEDİYE DEVLET MEMURU ALIMLARI GENEL ŞARTLARI

Türk vatandaşı olmak.

Kamu haklarından mahrum bulunmamak.

Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle, askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak.

Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı ve bedensel engeli bulunmamak.

2023 DEVLET MEMURU ALIMLARI İLANLAR

ELAZIĞ KAMU İŞ İLANLARI AKÇAKİRAZ BELEDİYESİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM

Akçakiraz Belediyesi ilk defa atanmak üzere kadın / erkek sözleşmeli personel alım yapıyor. Sözleşmeli personel alımı TH sınıfında 7 kadro derecesinde tekniker pozisyonunda yapılıyor.

Adayların ön lisans düzeyinde eğitim veren yüksekokulların harita ve kadastro programından mezun olması, en az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olması ve 2022 yılı Kamu Personel Seçme Sınavından P93 puan türünden en az 60 puan almış olması gerekiyor.

Başvurular 13 Aralık 2023 -15 Aralık 2023 tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde (08:00-12:00/13:00-17:00) “Yeşilyurt Mahallesi Altınçevre Caddesi

Akçakiraz Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü No:2 Akçakiraz / Elazığ adresine şahsen veya iadeli taahhütlü posta yolu ile yapılacak. Resmi Gazete

FATİH BELEDİYESİ MEMUR ALIM İLANI

Fatih Belediyesi TH sınıfında 5 kadro derecesinde kadın / erkek arkeolog ve sanat tarihçisi alımı yapıyor. Adayların 2022 yılı Kamu Personel Seçme Sınavından P3 puan türünden en az 70 puan almış olması gerekiyor.

Arkeolog pozisyonuna başvuru yapacak olan adayların lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin Arkeoloji bölümünden mezun olması gerekiyor.

Sanat Tarihçisi pozisyonuna başvuru yapacak olan adayların lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin sanat tarihi bölümünden mezun olması gerekiyor.

Başvurular 11 Aralık 2023 – 15 Aralık 2023 tarihleri arasında mesai bitimine kadar (mesai günlerinde saat 09.00-16.30 arasında) Fatih Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne (Fatih Belediyesi Ana Hizmet Binası Adnan Menderes Bulvarı Vatan Caddesi No 54) şahsen ya da iadeli taahhütlü posta yolu ile yapılacak. Resmi Gazete

KIRIKKALE BAHŞILI BELEDİYESİ KORUMA VE GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIMI

Kırıkkale Bahşılı Belediyesi GİH sınıfında 11 kadro derecesinde erkek / kadın 2 koruma ve güvenlik görevlisi alımı yapıyor.

Herhangi bir Lisans programından mezun 1 personel, herhangi bir ön lisans programından mezun 1 personel alımı yapılıyor. Başvuru şartları:

Adayların en az (B) sınıfı sürücü belgesi sahibi olmak.

2022 yılı Kamu Personel Seçme Sınavından P93, P3 puan türünden en az 55 puan almış olmak.

5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunda belirtilen şartları taşımak.
Son başvuru tarihi itibariyle geçerlilik süresi dolmamış Valiliklerce verilen Özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak

Özel Güvenlik Görevlileri Sağlık Şartları Yönetmeliğinde belirtilen şartları taşımak
Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun Uygulanmasına İlişkin Yönetmelikte belirtilen şartları taşımak.

Başvurular 15 Kasım 2023 tarihinden 17 Kasım 2023 tarihi mesai bitimine kadar (08:30-12:00 / 13:30-16:30), mesai saatleri içerisinde şahsen ya da iadeli taahhütlü posta yolu ile Bahşılı Belediye Başkanlığı Belediye Hizmet Binası Hüseyin Onbaşı Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi No:23 Bahşılı / Kırıkkale adresine yapılacak. Resmi Gazete

KIRIKKALE DELİCE BELEDİYESİ MEMUR ALIM İLANI

Delice Belediyesi GİH sınıfında 8 derece kadro ile 3 memur alımı yapıyor. Memur alımları V.H.K.İ, bilgisayar işletmeni, ambar memuru pozisyonlarında yapılıyor. Başvuru şartları:

Adayların en az (B) sınıfı sürücü belgesi sahibi olmak.

Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin Maliye, İşletme ve İktisat programlarının herhangi birinden mezun olmak.

Millî Eğitim Bakanlığı onaylı bilgisayar işletmeni sertifikasına sahip olması veya mezun olduğu okulda bilgisayar dersi gördüğünü belgelemek (ambar memuru hariç).

2022 yılı Kamu Personel Seçme Sınavından P3 puan türünden V.H.K.İ ve bilgisayar işletmeni pozisyonu için en az 65 puan, ambar memuru için en az 50 puan almış olmak.

Başvurular 11 Aralık 2023 – 13 Aralık 2023 tarihleri arasında mesai bitimine kadar (mesai günlerinde saat 08.00-17.00 arasında) Delice Belediye Başkanlığı Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Bulvarı No:10 Delice/Kırıkkale adresine şahsen ya da iadeli taahhütlü posta yolu ile yapılacak. Resmi Gazete

NİĞDE KEÇİKALESİ BELEDİYESİ ZABITA MEMURU ALIM İLANI

Keçikalesi Belediyesi GİH sınıfında 9 kadro derecesinde erkek / kadın bir zabıta memuru alımı yapıyor. Başvuru şartları:

13 Ekim1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen ve tablonun nitelik kısmında belirtilen en az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinin (A) fıkrasında belirtilen genel şartların yanı sıra Belediye Zabıta Yönetmeliğinin 13/A maddesindeki özel şartlara göre, zabıta memuru kadrolarına başvuru yapılabilmesi için; tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kilogramdan fazla fark olmamak. (kamupersonel.com)

Sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak.

Lisans düzeyinde eğitim veren İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi programlarının birinden mezun olmak.

2022 yılı Kamu Personel Seçme Sınavından P3 puan türünden en az 65 puan almış olması gerekiyor.

Devlet memuru alımları başvuruları11 Aralık 2023 – 14 Aralık 2023 tarihleri arasında (09:30-16:30 saatleri arasında) Keçikalesi Belediyesi Selçuk Mahallesi Vatan Caddesi no:2 adresine şahsen yapılacak. Resmi ilan

AYDIN EFELER BELEDİYESİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

Efeler Belediyesi boş pozisyonlara kadın / erkek sözleşmeli personel alım yapıyor. Sözleşmeli personel alımı 6 kadro derecesinde SH sınıfında psikolog (2 kişi) ve TH sınıfında ekonomist (1 kişi) pozisyonunda yapılıyor. Başvuru şartları:

2022 yılı Kamu Personel Seçme Sınavından P3 puan türünden en az 55 puan almış olmak.

Psikolog pozisyonu için lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin psikoloji bölümünden mezun olmak.

Ekonomist pozisyonu için lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin ekonomi ve finans, ekonomi yönetim bilimleri, çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri bölümünden mezun olmak.

Devlet memuru alımları başvuruları 20 Aralık 2023 – 22 Aralık 2023 günü mesai bitimine kadar (saat 09:00-12:30- 13:30-17:00 arasında) Yedieylül Mahallesi İzmir Bulvarı No: 5 T.C. Efeler Belediye Başkanlığı Hizmet Binası İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü Efeler /Aydın adresine şahsen ya da iadeli taahhütlü posta yolu ile yapılacak. Resmi Gazete.

Türkiye’nin En Çok Okunan Kamu İşçi Memur İŞKUR Sağlık Personel Alımı Haber Sitesi kamupersonel.com Teşekkür Eder.

Tüm Kamu Personel, Memur Alım İlanları

Kamu KPSS’li Memur Alım İlan Başvuru Şatları Nedir?

Güncel devlet memuru alımları ilanı

Son Dakika devlet memuru alımları 

devlet memuru alımları ilan

En güncel devlet memuru alımları

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
DMCA.com Protection Status